Пропозиції по реконструкції середньої загальноосвітньої школи №40 по вул. Львівська, 6/3 у м. Києві - Пивоваренко, О. В. (КНУБА, 2014)
У статті розглядаються питання щодо реконструкції середньої загальноосвітньої школи №40 на основі психології дитячого сприйняття (пропозиція автора).
Keywords: реконструкція; шкільна будівля; простір; психологія; реконструкция; школьное здание; пространство; психология; reconstruction; school building; architectural space; psychology