Сучасне українське державотворення: виклики та загрози духовній сфері - Калиновський, Юрій Юрійович; Мануйлов, Євген Миколайович (Бескиди, 2019)
Державницький поступ України обумовлений не тільки соціально-економічним зростанням й зміцненням політико-правової незалежності країни, а й вкоріненістю у суспільній свідомості тих духовних цінностей, які становлять основу національної культури та ментальності. В наш час, коли Україна стала об’єктом інформаційних і “гібридних” війн, збереження духовних цінностей, забезпечення духовно-ціннісної безпеки нашої держави є нагальним завданням.
Keywords: ураїнське державотворення; держав; духовна безпека; інформаційна безпека