Сталий розвиток сучасного міста та сталість територіальної громади - Зінов'єва, Олена Сергіївна (Бескиди, 2018)
Архітектурна діяльність спрямована на перетворення природного середовища та створення середовища штучного, комфортного і одночасно гармонійно вписаного в природу. Воно багато в чому визначає світогляд людини, її культуру, істотно впливає на здоров'я і працездатність. Тому в основі архітектурного проектування повинен лежати підхід, суть якого полягає в представленні архітектурного об'єкта (регіону, міста, мікрорайону або будівлі), як складної системи взаємозв'язків не тільки між його окремими
Keywords: сталий розвиток сучасного міста; сталий розвиток