Міжвідомчий обмін земельно-кадастровою інформацією - Гладілін, В. М. (КНУБА, 2015)
Розглянуті питання міжвідомчого обміну земельно–кадастровою інформацією, ефективності управління земельними ресурсами, юридичної відповідальності за відомості про земельні ділянки, а також можливості децентралізації управління земельними ресурсами.
Keywords: обмін земельно–кадастровою інформацією; управління земельними ресурсами; децентралізація управління земельними ресурсами; 332.2:528.4