Експериментальний будинок пасивного типу - Басок, Б. І. (КНУБА, 2014)
В роботі наведено основні підходи до створення та результати побудови експериментального будинку пасивного типу загальною площею 300 кв. м. на території Інституту технічної теплофізики НАН України за адресою м. Київ, вул. Булаховського, 2. Приведена оцінка питомого річного теплоспоживання для потреб опалення.
Keywords: пасивний будинок; мікроклімат приміщень; енергозбереження; 697.1