Основи методики проектування висотних будівель і споруд - Єжова, О. І. (КНУБА, 2013)
в статті розглянуто основи методики проектування висотних будівель і споруд відповідно до діючих норм та вимог
Keywords: висотне будівництво; методика; житлові будинки