Відродження архітектурного ансамблю історичного центру малого міста (на прикладі пропозиції по регенерації історичного центру cмт Олика Волинської області) - Лещенко, Н. А. (КНУБА, 2014)
В статті пропонується модель реконструкції архітектурного ансамблю історичного центру Олики, визначається напрямок сучасного розвитку міста як туристичного центру при створенні туристичного маршруту по малим містам Західної України.
Keywords: історичне мале місто; архітектурний ансамбль «старого міста»; модель реконструкції; планувальна структура; пішохідний простір; ратуша; торгові ряди; торговий квартал; туристичний центр