Організаційно-економічне забезпечення поводження з твердими побутовими відходами у малих містах України на прикладі м.Тульчин - Яворовська, О. В (КНУБА, 2014)
Розроблено рекомендаційну модель поводження з твердими побутовими відходами для малих міст України. На прикладі м. Тульчина Вінницької області проаналізовано основні помилки і перешкоди при впровадженні інноваційних технологій поводження з твердими побутовими відходами і запропоновано шляхи вирішення розглянутих проблем.
Keywords: тверді побутові відходи; поводження з ТПВ; організаційно-економічна політика поводження з відходами; 628.4.032