Оптимізація структури двошарового персептрону призначеного для розпізнавання аномальних величин експлуатаційних параметрів комп’ютерної мережі - Терейковський, І. А. (КНУБА, 2011)
Розроблено методику визначення оптимальної кількості синаптичних зв’язків та схованих нейронів двошарового персептрону, призначеного для розпізнавання аномальних величин експлуатаційних параметрів комп’ютерної мережі.
Keywords: комп’ютерна мережа; надійність; нейронна мережа; двошаровий персептрон