Методи оцінки транспортно-планувальної інфраструктури малого міста Васильків Київської агломерації - Дубова, С. В. (КНУБА, 2018)
Представлений комплексний метод оцінки транспортно-планувальної інфраструктури м. Васильків Київської агломерації на основі моделювання рівня транспортного обслуговування внутрішньо міської та зовнішньої території міста системою загальноміського пасажирського транспорту.
Тhe transport's network planning infrastructure evaluation methods for small cities
Keywords: транспортно-планувальна інфраструктура міста; загальноміський пасажирський транспорт; агломерація; gravitation model; municipal transport; agglomeration