"Історія архітектури та містобудування» у контексті Болонської системи освіти у Львівському національному аграрному університеті - Колодрубська, О. І. (КНУБА, 2008)
У статті на прикладі дисципліни "Історія архітектури та містобудування» розглядається впровадження кредитно модульної системи у організацію навчального процесу Львівського національного аграрного університету
Keywords: Болонська система освіти; Історія архітектури та містобудування; Львівський національний аграрний університет; 378.147.31