Ілюзії в інтер’єрах громадських будівель - Малік, Т. В. (КНУБА, 2012)
Розглянуто деякі приклади застосування оптичних ілюзій в інтер’єрах громадських будівель.
Keywords: ілюзії; інтер’єр; громадські будівлі; 725.1:72.012.8