Наукометричні бази: характеристика, можливості і завдання - Бушуєв, Сергій Дмитрович; Білощицький, Андрій Олександрович; Гогунський, Віктор Дмитрович (КНУБА, 2014)
Розглянуто особливості застосування міжнародних наукометричних баз даних. Визначено тенденції розвитку наукометричних баз.
Keywords: наукометричні бази; розвиток; властивості; завдання