Фізичне виховання як важлива дисципліна навчального процесу у ВНЗ технічного профілю - Мельник Ольга Аркадіївна; Киселевська Світлана Михайлівна (КОМПРИНТ, 2023)
Вітчизняними вченими виявлено, що науково-технічний прогрес висуває високі вимоги до психофізичної підготовленості студентів і випускників ВНЗ технічного профілю, до того ж, вони будуть збільшуватися у найближчі 20 років.
Keywords: ВНЗ технічного профілю; фізичне виховання