Проектування муфти з торцевою установкою прямих канатів - Проценко, В. О. (КНУБА, 2011)
Запропонована конструкція муфти з торцевою установкою прямих канатів. Виведено аналітичні залежності для визначення конструктивно-силових параметрів муфти. Сформульовані рекомендації' щодо вибору матеріалів і заготовок для деталей муфти. Запропоновано методику її проектування з урахуванням умов роботи.
Keywords: муфта; канат; проектування; технологічність; муфта; канат; проектирование; технологичность; muff; rope; projection; adaptability to manufacture; 621.825.5/.7