Поняття «нерухомість» у законодавстві різних країн - Недава, О. Л. (My University, 2010)
У даній статті викладені основні розбіжності в трактуванні поняття «нерухомість» у законодавстві різних країн.
Keywords: поняття "нерухомість"; законодавство різних країн; нерухоме майно; 711; 347.214