Панасенко, Ю. Р.Калашник, О. В.Юдічева, О. П.2021-01-212021-01-212018Панасенко Ю. Р. Аналіз показників якості борошна пшеничного / Ю. Р. Панасенко, О. В. Калашник, О. П. Юдічева // Наука і молодь в ХХІ сторіччі : зб. тез доп. IV міжнар. молодіжної наук.-практ. інтернет-конф. / Вищ. навч. закл. Укоопспілки «Полтав. ун-т економ. і торгівлі» – Полтава : ПУЕТ, 2018. - С. 261 - 263. - Бібліогр. : 4 назви.978-966-184-331-7https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/7051Проаналізовано показник якості, за якими нормується визначають якість пшеничного борошна. Розглянуто харчові добавки, що дозволені для використання як поліпшувачі пшеничного борошна в Україні.uk-UAкафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництвіборошно пшеничнепоказники якостіхарчові добавкиАналіз показників якості борошна пшеничногоThesis664.641.12