Аналіз показників якості борошна пшеничного - Панасенко, Ю. Р.; Калашник, О. В.; Юдічева, О. П. (ПУЕТ, 2018)
Проаналізовано показник якості, за якими нормується визначають якість пшеничного борошна. Розглянуто харчові добавки, що дозволені для використання як поліпшувачі пшеничного борошна в Україні.
Keywords: борошно пшеничне; показники якості; харчові добавки