Особливості розробки та вдосконалення освітніх програм в галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» - Пристайло, Микола Олексійович; Балака, Максим Миколайович; Делембовський, Максим Михайлович (Ліра-К, 2025)
Запровадження освітньої програми (далі ОП) в Університеті здійснюється для задоволення потреб держави і суспільства у висококваліфікованих фахівцях, фізичних і юридичних осіб в якісних освітніх послугах, виконання замовлення ринку праці та регулюючих органів (у тому числі за прямими угодами), забезпечення професійної успішності випускників, зростання ролі Університету у наданні освітніх послуг на міжнародному рівні (у тому числі шляхом розширення участі у міжнародних програмах академічної мобільності) за умови економічної доцільності для Університету.
Keywords: розробка освітніх програм; вдосконалення освітніх програм; освітня програма; G «Інженерія, виробництво та будівництво»; ринк праці; освітні послуги; 378.147:69.002.5