Особливості функціонально-планувальної організації закладів роздрібної торгівлі соціальної сфери - Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2012)
у статті розглянуто особливості функціонально-планувальної організації закладів роздрібної торгівлі соціальної сфери в сучасних умовах
Keywords: функціонально-планувальна організація; заклади роздрібної торгівлі; універсам; гнучке планування; місцеві торговельні центри