Динаміка роликової формувальної установки - Ловейкін, Вячеслав; Почка, Костянтин (ІСА-інтерпапір, 2009)
Монографія написана на основі досліджень авторів динаміки роликових формувальних установок. У ній наведено низькоенергоємний принцип створення та дослідження динаміки руху роликових формувальних установок при формуванні виробів з бетонних сумішей та їх вплив на робочий процес. Розроблено рекомендації з модернізації існуючих та створення нових приводних механізмів машин роликового формування, які забезпечують підвищення їхньої продуктивності, зменшення енергоємності та покращення динамічного режиму руху. Призначена для наукових та інженерно-технічних працівників, а також може бути корисна аспірантам, магістрам та студентам машинобудівних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: роликова формувальна установка; приводні механізми машин роликового формування; роликова формувальна установка з рекупераційним приводом