Житлово-громадський комплекс як сучасна форма екологічного житла - Сніжко, М. С. (КНУБА, 2014)
У статті розкрито поняття терміну «житлово-громадський комплекс»; наведено передумови формування комплексів; виділено основні засоби створення екологічної архітектури та наведено приклади; висвітлено актуальність розвитку ЖГК у контексті сучасної архітектури.
Keywords: житлово-громадський комплекс; сучасна форма житла; екологічна архітектура