Теплообмін в зігнутому поліетиленовому каналі некруглого поперечного перерізу - Степанов, М. В.; Рудь, С. В. (КНУБА, 2005)
Наведені теоретичні та експериментальні формули для розрахунку середнього коефіцієнта тепловіддачі в поліетиленовому теплообміннику. Показано, що при ламінарному русі води на теплообмін впливають повороти каналів теплообмінника, що необхідно враховувати додатковим множником при визначенні коефіцієнтів тепловіддачі та теплопередачі.
Keywords: теплообмін; теплопостачання; газопостачання; ламінарний рух води; коефіцієнт теплопередачі; коефіцієнт тепловіддачі; повороти каналів теплообмінника