Електорально-правова субкультура української молоді - Мішкіна, Руслана (Бескиди, 2017)
Електорально-правова субкультура молоді - це інтегральна і складна динамічна єдність знань і розуміння виборчих норм та процедур, повноважень і діяльності організаторів виборів, всіх учасників виборчого процесу, компетентності цих учасників, оцінок виборчого законодавства і практики його застосування на всіх етапах виборчої кампанії і виборів, а також індивідуальних електоральних практик, що проявляються в ставленні та інтересі щодо виборів, до виборчих прав і обов’язків, участі-неучасті у виборах.
Keywords: електорально-правова субкультура молоді