Удосконалення системи підготовки фахівців з проблем енергоефективності у ВНЗ України будівельного профілю - Плоский, В. О.; Кошева, В. О.; Пінчук, В. С. (КНУБА, 2015)
Розглянута проблема підготовки фахівців будівельного профілю у ВНЗ України. Проаналізовані спеціальності та дисципліни в основних технічних ВНЗ України. Розроблені рекомендації щодо вдосконалення підготовки фахівців за напрямом «енергоефективність в будівництві» для різних спеціальностей.
Keywords: підготовка фахівців; енергоефективність в будівництві; енергозбереження; вдосконалення