Проектування технології улаштування фундаментів каркасних будинків : методичні вказівки - Тонкачеєв, Геннадій Миколайович; Лепська, Любов Анатоліївна; Шандра, Олена Геннадіївна (КНУБА, 2022)
Розглянуто послідовність проектування технології улаштування стовбчастих фундаментів каркасних будівель, викладено методику проектування, наведені довідкові і нормативні дані, що необхідні для проведення практичних занять та виконання курсового проєкта (роботи). Призначено для студентів спеціальностей 192 "будівництво і цивільна інженерія", для практичного використання в навчальному процесі при розробці технологічних рішень, пов’язаних з улаштування фундаментів каркасних будівель.
Keywords: фундменти; будинки каркасні