Моделювання як складова інформаційно-експертної системи при формуванні колористичної складової комфортного середовища - Козак, Наталія Федорівна (КНУБА, 2014)
Розглянуто деякі питання моделювання при формуванні колористики комфортного предметно-просторового середовища, представлено блок-схему імітаційної моделі інформаційно-експертної оцінки якостей колористичної системи.
Keywords: колористична система; інформаційно-експертна оцінка; імітаційна модель; візуальне середовище; відеоекологія; середовищний дизайн