Особливості отримання теплоізоляційних матеріалів на основі лужних алюмосилікатних композицій та сіопору - Пушкарьова, К. К.; Гончар, О. А.; Борисова, А. І.; Ейне, І. А. (Знання, 2011)
В роботі показано можливість отримання екологічно безпечних неорганічних теплоізоляційних матеріалів на основі лужних алюмосилікатних композицій та легкого штучного заповнювача сіопору.
Keywords: теплоізоляційні матеріали; лужні алюмосилікати; сіопор