Особливості архітектури залізничних вокзалів Буковини - Рочняк, Ю. Я. (КНУБА, 2015)
Розглядається архітектура залізничних вокзалів Буковини у її часовій, територіальній, компонувальній різноманітності. Встановлено ряд характерних пластичних та стильових типів цих будинків і звертається увага на необхідність дослідження, збереження і розвитку цього пласту громадської архітектури як важливого фактору ідентичності краю.
Keywords: архітектура; залізничні вокзали; Буковина; 72.03:725.31(477.85)