Роль композиційних засобів у формуванні архітектурного образу морських пасажирських терміналів - Зиміна, С. Б.; Дикун, Ж. Є. (КНУБА, 2015)
В статті аналізуються композиційні засоби та їх роль в формуванні архітектурного образу морських пасажирських терміналів. Окремо розглянуті асоціативно-семантичні засоби, що сприяють посиленню виразності образного рішення морських пасажирських терміналів.
Keywords: архітектурний образ; гармонізація; композиційні і асоціативно-семантичні засоби; морські пасажирські термінали