Безбар'єрне архітектурне середовище. Системи орієнтації та отримання інформації - Чала, О. А. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуто питання існуючих бар'єрів, їх приклади, а також приклади вирішення цієї проблеми. Розглянуто структуру системи орієнтації та отримання інформації для людей з обмеженими фізичними можливостями. Наведено приклади основних вимог до інформаційних елементів, а також приклади самих елементів.
Keywords: безбар'єрне середовище; міське середовище; рекреаційні зони; системи орієнтації