Атестаційна робота студентки Осауленко Алли Миколаївни - Осауленко Алла Миколаївна (My University, 2024)
Актуальності даної роботи полягає в тому, що: є багато сімей які мають трьох і більше дітей але недостатньо коштів або можливостей щоб побудувати або придбати будинок. Тому оптимальним рішенням є створення дизайн проєкту для багатодітної сім'ї, де всі члени будуть мати достатьньо простору для роботи та відпочинку.
Дизайн інтер'єрів та умеблювання двокімнатної квартири для багатодітної сім'ї
Keywords: дизайн інтер'єрів