Організація психологічної допомоги в регіонах в умовах медичної реформи - Бурда, Інна Олександрівна (Бескиди, 2018)
Психічне здоров'я нації є не менш важливішим, ніж фізичне. Наука говорить, що цей зв'язок є міцним і одне не можна відривати від іншого. Єдність у підході до людини є сьогодні важливим моментом у наукових підходах взагалі. Радянська наука розділяла ці поняття і часто психологія, виховання, медицина працювали кожен сам по собі і цілісність самої людини не зберігалася. Чи багато ми можемо згадати лікарів, які робили добру психоедукацію щодо хвороби пацієнта?
Keywords: психічне здоров'я; медична реформа; психологічна допомога