Глобальна симетризація композиційного каркасу міста - Панченко, О. О. (КНУБА, 2012)
У даній статті класифіковані принципи глобальної симетризації композиційного каркасу міста.
Keywords: симетрія; містобудування; композиція плану міста; симметрия; градостроительство; композиция плана города; symmetry; urban planning; the composition city plan