Психологія споживача : методичні рекомендації та завдання до проведення практичних занять - Юдічева, Ольга Петрівна; Самойленко, Антоніна Анатоліївна (КНУБА, 2024)
Наведено методичні рекомендації та завдання до проведення практичних занять з кожної теми, що вивчається. Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання.
Keywords: психологія