Вимоги до розмірів меблевих виробів для житлових приміщень : методичні вказівки - Щеглов, С. П. (КНУБА, 2022)
Містять параметричні вимоги до габаритів меблів і пояснюють їх залежність від габаритів предметів побуту, архітектурно-планувального рішення приміщень і габаритів людського тіла. Призначено для студентів спеціальності 022 «Дизайн» галузі знань 02 «Культура і мистецтво».
Keywords: вироби меблеві; приміщення житлові; вимоги до розмірів