Стійкість подовжених циліндричних оболонок під дією неконсервативних осьових навантажень - Гайдайчук, В. В.; Соловйов, І. Л. (КНУБА, 2006)
Вивчається стійкість рівноваги циліндричних оболонок, що обертаються, під дією осьових слідкуючих навантажень.
Keywords: неконсервативні зовнішні сили; стійкість рівноваги; комп'ютерне моделювання; пружні оболонки