Створення привабливих міських просторів в процесі реконструкції архітектурного середовища історичного малого міста - Лещенко, Н. А. (КНУБА, 2017)
Аналізується питання привабливого міського простору. Визначається, чому існують і чим відрізняються міські простори, що притягують людей, і «порожні» простори, що мало використовуються. Розглядається створення привабливого публічного міського простору на прикладі ревалоризації площі Пам’яті у м.Барі.
Создание привлекательного городского пространства в процессе реконструкции архитектурной среды исторического малого города.
The creation of the attractive urban space in the process of reconstruction of the architectural environment of the historic small town.
Keywords: привабливий публічний міський простір; мале історичне місто; ревалоризація; ринкова площа; привлекательное публичное городское пространство; исторический малый город; ревалоризация; рыночная площадь; аttractive public urban space; small historical town; revalorization; market square