Інструменти ефективного управління: НЛП-комунікація в професійній діяльності менеджера архітектурно-будівельної компанії - Ткаченко Н. В.; Кубанов Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасному управлінському середовищі архітектурно-будівельних компаній ключовим чинником успіху стає не лише технічна компетентність, а й здатність до ефективної комунікації. Менеджери, які працюють у складних проектних структурах, повинні володіти навичками впливу, переконання, адаптації до різних типів особистостей. У цьому контексті нейролінгвістичне програмування (НЛП) виступає як потужний нструмент професійної комунікації, що дозволяє не лише покращити взаємодію, а й підвищити якість управлінських рішень.
Keywords: НЛП-комунікація