Новітні тенденції в архітектурній типології театральних споруд відкритого типу - Гуменник, І. В. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуті питання сучасного розуміння основної термінології в проектуванні культурно-видовищних споруд на відкритому просторі, піднята проблематика новітніх тенденцій у класифікації відкритих театрів.
Keywords: класифікація; архітектура; театр відкритого типу; ландшафтний театр; літній театр; зелений театр; мобільний театр