Розробка моделі ІС оперативного управління логістикою вантажоперевезень - Задоров, В. Б.; Федусенко, О. В.; Федусенко, А. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто питання створення ефективної інформаційної системи оперативного управління логістикою вантажоперевезень, яка дозволить підвищити якість прийняття управлінських рішень в діяльності транспортного управління підприємства великого будівельного холдингу.
Keywords: логістика вантажоперевезень; оперативне управління; інформаційна система; системний аналіз; декомпозиція