Підвищення енергоефективності систем забезпечення мікроклімату громадських будівель - Предун, К. М.; Комаренко, О. І. (КНУБА, 2015)
У статті запропоновано використання теплонасосних установок типу «повітря-вода» в системах вентиляції і кондиціонування повітря. Показано переваги такого рішення у порівнянні з традиційними системами забезпечення мікроклімату громадських будівель.
Повышение энергоэффективности систем обеспечения микроклимата общественных зданий
The increasing of energy efficiency in systems that maintenance the microclimate in public buildings
Keywords: повітря; вода; система; вентиляція; кондиціонування повітря; тепловий насос; кільцева система; енергоефективність; теплова потужність; холодопродуктивність