“Інтервальна” модель параметричної оптимізації інженерної мережі при довільній цільовій функції - Полтораченко, Н. І. (КНУБА, 2011)
Розглянуто задачу параметричної оптимізації інженерної мережі при довільній цільовій функції з дискретними та інтервальними змінними, які виражають невизначеність вихідних даних. Запропоновано алгоритм розв’язання задачі.
Keywords: інженерна мережа; параметрична оптимізація; математична модель; інтервальні змінні та функції