Проект архітектурно-планувальної організації території у Дарницькому районі міста Київ - Панченко, Ю. С. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект архітектурно-планувальної організації території у Дарницькому районі міста Київ спрямований на створення сучасного, комфортного та екологічного середовища для мешканців та гостей району. Основні заходи проекту передбачають всебічний благоустрій території: озеленення вулиць, створення алей, розбудову мережі пішохідних доріжок, а також зведення спортивних і дитячих майданчиків, що забезпечать умови для активного дозвілля та відпочинку для всіх вікових груп. Встановлення малих архітектурних форм на прибудинкових територіях сприятиме естетичному покращенню міського середовища. Для зручності доступу пасажирського транспорту проектом передбачено під'їзди з магістральної вулиці – Харківського шосе, що покращить транспортне сполучення з іншими районами міста.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; архітектурно-планувальна організація території; проект; 711.27(477.411)