Перманентна адаптація економічної діяльності підприємств до потреб урахування економічного та соціального імперативів - Рижакова, Галина Михайлівна (КНУБА, 2019)
Останні десятиріччя розвитку підприємництва, виробництва гостро поставили завдання збереження та удосконалення довкілля, соціосфери. Таких цілей в сукупності досягають за рахунок створення технологічних матеріально-енергетичних сучасних процесів та інституціональних операцій передачі й обміну власності, прав, обов’язків. Цілі, процеси й операції супроводжуються та координуються процесами передачі, перероблення, перетворення інформації на всіх рівнях організації й функціонування виробництва, підприємства
Keywords: збереження довкілля; шляхи утворення складних систем; синергетика; мікроекономічна система