Про інформацію та інтроформацію - Вишняков, В. М. (КНУБА, 2011)
Розглянуто питання доцільності введення терміну «інтроформація» до понятійного апарату теорії інформації.
Keywords: інформація; дані; повідомлення; сигнал; інтроформація