Стратегії пом'якшення наслідків зміни клімату і адаптації до неї для будівельної галузі України. Методичні вказівки до виконання практичних робіт - Василенко, Л. О.; Ткаченко, Т. М.; Кравченко, М. В.; Федоренко, С. В. (КНУБА, 2025)
Містить практичні роботи і розв’язання до них, теоретичні відомості, основні поняття, список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища.
Keywords: клімат; енергоефективний будинок; вуглецевий слід