Класифікація архітектурно-будівельних САПР - Бородавка, Є. В. (КНУБА, 2011)
Розглянуто існуючі архітектурно-будівельні САПР, що використовуються в проектних організаціях України. Запропоновано деталізовану класифікацію розглянутих засобів в контексті їх використання в життєвому циклі будівельного об'єкта.
Keywords: архітектурно-будівельні САПР; управління життєвим циклом; CAx; CAD; AECCAD; PLM