Основи технології хімічних виробництв стінових, оздоблювальних та захисних матеріалів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Руденко, Ігор Ігоревич; Бердник, Оксана Юріївна; Гелевера, Олександр Григорович; Константиновський, Олександр Петрович (КНУБА, 2024)
Розглянуто тематику, методики і вказівки до виконання лабораторних робіт. Призначено для студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» спеціалізації «Новітні технології та дизайн сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів».
Keywords: стінові матеріали, виробництво; оздоблювальні матеріали, виробництво; захисні матеріали, виробництво