Судова практика у спорах, пов’язаних з самовільним будівництвом - Губська, Олена Анатоліϊвна (КНУБА, 2017)
10 червня 2017 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності» No1817-VIII, який запропонував суттєві зміни та нові правила до умов будівельного бізнесу. Цим Законом також внесено зміни до КУпАП, а також законів України «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність», «Про землеустрій», «Про фінансово-кредитні механізми й управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності», «Про ліцензування видів господарської діяльності».
Keywords: регулювання містобудівної діяльності; містобудівна документація; будівельне законодавство; 349.442(477)