Стильові риси середньовічної архітектури Кавказу в контексті регіональних шкіл православного зодчества - Горбик, О. О. (КНУБА, 2015)
Висвітлено роль та значення кавказької архітектури в світовій історії, зазначено стильові риси кавказької архітектури, зокрема - морфологію архітектурних форм, властивих регіональному стилю.
Keywords: стильові риси архітектури; середньовічна архітектура Кавказу; морфологія архітектурних форм; стилевые черты архитектуры; средневековая архитектура Кавказа; морфология архитектурных форм; architectural dйtails; style of architecture of Caucasus